Blocat | Cinc espais diferents per a crear una experiència única
A Blocat hem creat un espai proper, transparent, versàtil i creatiu on puguis gaudir de la comoditat i una experiència única en cada zona.
espai,blocat,centre,escalada,salut
15102
page-template-default,page,page-id-15102,bridge-core-2.3.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.3,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-14884,elementor-page elementor-page-15102

“Un espai proper i transparent, versàtil i creatiu”

És la nostra sala de Boulder  amb 800m2 escalables i tot tipus de blocs de diferents estils i nivells.

Combina plafons de diferents inclinacions i preses d’alta qualitat que s’adapten a tots els nivells. Inclou també una zona tècnica d’entrenament.

lapedra-01-01

És l’àgora de Blocat. Un espai polivalent on gaudir d’un bon menjar, descansar, jugar i compartir bons moments.

L’espai compta amb una oferta continua d’activitats enfocades a l’escalada, la salut i a la sensibilització sobre la importància de la cura del medi ambient.

Disposa d’una fantàstica terrassa i una àmplia zona d’aparcament.

la reunió-s02-01

Espai diàfan i confortable destinat a la salut on podràs realitzar sessions de fisioteràpia, Feldenkrais o de Climbing Efficiency de forma individual o en grups reduïts.

la-ma-01

Zona d’entrenament funcional amb màquines de treball cardiovascular, de pes lliure i musculació i amb una zona d’estiraments.

lapedra-01-01

Vestuaris funcionals i còmodes amb un espai de vestidor, dutxes i lavabos. Comptem amb un vestuari accessible per a persones amb cadira de rodes. Disposem de guixetes individuals.