Blocat | Educació i escalada per a nens, nenes i joves
17935
page-template-default,page,page-id-17935,bridge-core-2.3.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.3,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

ACTIVITATS PER A 

 

ESCOLES I INSTITUTS

L’educació és un dels pilars fonamentals de Blocat i el seu màxim exponent són les activitats per a escoles i instituts.
Els més de 800 metres de rocòdrom es tanquen per a la visita dels centres i surten a la llum les nostres activitats que van molt més enllà de l’escalada.
Una història o fil conductor acompanyen els alumnes a conèixer les diferents modalitats d’escalada i les seves mesures de seguretat, amb fins a 9 professionals treballant per a vosaltres.
L’activitat física pren protagonisme en una jornada que anirà acompanyada de la transversalitat amb altres àrees curriculars i posant-ne en valor el caràcter competencial. El treball en equip, la cooperació, l’autosuperació i la cura del medi ambient seran sempre companys d’aventura a la jornada de Blocat.
L’equip d’educació de Blocat està format per professionals de l’educació que treballen constantment en l’oferta d’activitats. El dossier que trobareu a continuació és l’oferta actual, amb algunes activitats amb molt rodatge i altres de nova creació, perquè pugueu disposar d’un ampli ventall de propostes.
Blocat educació és repte, és il·lusió, és escalada i molt més que escalada. Blocat és un espai per a tu i per a la teva escola. Us hi esperem.

MÉS INFORMACIÓ

activitats@blocatclimbing.com