Blocat | Grups entrenament
Descobreix les diferents ofertes de preobertura de Blocat, el nou centre d'escalada de la comarca d'Osona.
ofertes,preobertura,tarifes,quotes,entrades,blocat
17727
page-template-default,page,page-id-17727,bridge-core-2.3.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.3,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

Els grups d’entrenament del curs 23-24 començaran el 4 de setembre. Totes les inscripcions s’han de fer online i les places s’adjudicaran per ordre d’arribada.

 

HORARIS:

De dilluns a dijous

Franja 1: de 18:00 a 19:30h

Franja 2: de 19:30 a 21:00h

 

QUOTES

Primera matrícula gratuïta. Matrícules posteriors: 30 €

Socis:

1 dia a la setmana: 25€/mes

2 dies a la setmana: 35€/mes

 

No socis:

1 dia a la setmana: 50€/mes

2 dies a la setmana: 65€/mes

IMPORTANT: Si un rebut ens és retornat, caldrà fer el pagament a Blocat (amb 3,63€ de recàrrec). Aquests recàrrecs són els que ens aplica el banc quan hi ha algun rebut retornat.

 

DOMICILIACIÓ

Totes les quotes es passaran per domiciliació bancària.

 

DISPONIBILITAT

En el formulari d’inscripció haureu d’indicar la vostra disponibilitat i nosaltres farem els grups en funció de la demanda i del nivell. Podeu indicar tants dies com tingueu disponibles.

 

CONFIRMACIÓ DE PLAÇA

Un cop finalitzada la preinscripció rebreu un correu automatitzat indicant que us heu preinscrit correctament. En el moment que se us adjudiqui la plaça rebreu un nou correu indicant-ho.

 

LLISTA D’ESPERA

En cas que un grup estigui ple o no s’obri quedareu en llista d’espera. Quan hi hagi plaça disponible ens posarem en contacte amb vosaltres.