Blocat | Escala l'estiu
Descobreix les diferents ofertes de preobertura de Blocat, el nou centre d'escalada de la comarca d'Osona.
ofertes,preobertura,tarifes,quotes,entrades,blocat
16524
page-template-default,page,page-id-16524,bridge-core-2.3.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.3,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

INFORMACIÓ GENERAL

SETMANA 1: Del 26 al 30 de juny, de 10:00 a 13:30

SETMANA 2: Del 3 al 7 de juliol, de 10:00 a 13:30

Preu: 80€, amb un 10% de descompte apuntant-hi dos o més germans.

Oferim servei d’acollida matinal o de migdia per 10€.

 

CASAL (PRIMÀRIA)

Casal d’estiu a Centelles per a nens i nenes de primària, independentment del seu nivell d’escalada, hi ha lloc per a tothom.Seguirem una història que ens plantejarà proves i reptes que, mitjançant el joc, haurem d’anar superant. Coneixerem el Josep Pascal Ador, un escalador una mica especial, que ens demanarà ajuda per coronar el cim més alt (o això diu…). Ens en sortirem?

 

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ (ESO)

Adreçat a tothom, ja que el nivell és completament adaptable al grup que tinguem. La clau d’aquest campus és que volem que tothom qui entri, en surti més preparat. Basarem el campus en la progressió personal i en el treball en equip.

 

INSCRIPCIONS

Podeu inscriure-us-hi a través del següent enllaç, on trobareu tota la informació i l’enllaç per formalitzar la inscripció.

 

Per qualsevol dubte contacta a activitats@blocatclimbing.com o a recepció de Blocat